Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçükmuhsineliler şenlikte buluştu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi sınırlarında yer alan Küçükmuhsine Mahallesi bu yıl 3. düzenlenen şenlikte bir araya geldi.

        Çayır mevkisinde gerçekleşen ve Kur-an'ı Kerim okunmasıyla başlayan şenliğin açılışında konuşan Küçükmuhsine Köyü Dernek Başkanı İbrahim Soytürk, bir ve beraber olmak adına düzenlenen programa katılanlara teşekkür etti. Yılda bir kez köylerinde buluştuklarını vurgulayan Soytürk bu sayede hemşehrilerin hasret giderdiğini söyledi.

        AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal'ın da katıldığı programda yarışmalar düzenlendi, yöresel oyunlar oynandı, deveci gösterisi ve Konya Kaşıks Grubu sahne aldı. Yöresel yiyecekler, kökboyasından yapılan halılar ve halı tezgâhı şenlik alanı girişinde sergilendi. Şenliğe katılanlara geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

        (İHA-İP-Y)

        10.07.2017 14:16:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler