Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitlikteki bayraklar yenilendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde şehitlikteki Türk bayraklarını yenileriyle değiştirdi.

        İl genelinde mezarlıkların bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, şehitliklere de ayrı bir özen gösteriyor. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara Şehitliği'ndeki Türk bayraklarını da yeniledi. Mevsimsel koşullar nedeniyle yıpranan ya da solan bayrakları yenileriyle değiştiren ekipler, şehitlerin baş uçlarına yeni Türk bayraklarını astı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çalışma nedeniyle teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, şehitlik mezarlıklarında çalışmaları hassasiyetle yürütmeye devam edeceklerini söyledi.

        (SC-Y)

        10.07.2017 14:18:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler