Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz yayla bayramlarına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her yıl geleneksel olarak düzenlenen yayla bayramlarına katıldı.

        Bolu'da, yaz aylarının gelmesiyle birlikte geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen yayla bayramları başladı. Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bayramların tamamına katılım sağlamaya özen gösteren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hafta sonu gerçekleştirilen Karca, Seben Dereboyu ve Kozyaka köylerinin yayla bayramlarına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz'a yayla bayramlarına gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ile İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer de eşlik etti.

        Yayla bayramlarında birlik ve beraberliklerin pekiştiğini, insanların daha sıkı ilişkiler kurduklarını belirten Yılmaz, okutulan mevlitlerin bereketin yıl boyu devam etmesine vesile olmasını diledi.

        (FC-AY)

        10.07.2017 14:27:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler