Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye belediyesinden parklara yeni oyun grubu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi tarafından, ilçe genelindeki parklarda çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yeni oyun gruplarının monte çalışmaları tamamlandı.

        Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla yaz aylarıyla birlikte vatandaşların uğrak mekanı haline gelen parklardaki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, çocukların eğlenceli vakitler geçirmelerini sağlamak amacıyla Veysel Karani Mahallesi Selimiye Caddesi ile Yenişehir Mahallesi İstiklal Caddesindeki parklarda yeni oyun gruplarının montesini tamamlayarak kullanıma sundu. Oyun gruplarının kauçuk döşeme çalışmaları da en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

        Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklardaki bank ve piknik masası onarımı, çöp kovası yenileme ve ağaç bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

        (Şİ-SD-Y)

        10.07.2017 15:40:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler