Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet Bedevi Mahallesinde asfalt çalışması

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Ahmet Bedevi Mahallesinde asfaltlama çalışması başlattı.

        Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ahmet Bedevi Mahallesinde yapılaşmanın yeni olduğu 560 Sokakta asfalt çalışması başlattı. 150 metrelik sokakta yaklaşık 35 ton asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Şehzadelerimizin yeni gelişen mahallelerinden olan Ahmet Bedevi Mahallemizde belediye ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Ahmet Bedevi Mahallesi 567 sokak' ta 150 metrelik bir yolda asfaltlama çalışması başlattı. Yaklaşık 7 metre genişliğinde olan yol da yapılan asfalt çalışması ile vatandaşlarımız yazın oluşan tozdan, kışın da oluşan çamurdan kurtulmuş olacaklar. Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha rahat bir Şehzadeler' de yaşaması için yoğun bir şekilde 65 mahallemizin tamamında çalışmalarımızı sürdürmeye devem ediyoruz" dedi. Ahmet Bedevi Mahalle Muhtarı Turan Şahin yapılan asfalt çalışması nedeni ile mahalle halkının büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, çalışmalar nedeni ile Başkan Çelik' e teşekkür etti.

        (AY-Y)

        10.07.2017 15:40:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler