Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Koçak: "Üreticinin yanındayız"

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş ile birlikte Hasandağı Bölgesini ziyaret ederek üreticilerle bir araya geldi.

        Helvadere, Salık Köy, Yuva ve bölgedeki köylere giderek yerel üreticilerle buluşan Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, burada üreticilerle tarım ve hayvancılık konularında bilgilendirmeler yaptı. İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş ile birlikte üreticilerle buluşan Başkan Koçak, üreticilerin talep ve önerilerini de dinleyerek her alanda yanında olduklarını söyledi. Ziraat Odası Başkanlığı olarak çiftçilere, üreticilere her daim destek olduklarını ve ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan Koçak, Ziraat Odasının birçok projeyi hayata geçirdiğini ve yeni projelerle üreticinin her işini kolaylaştıracağını ve geliştireceklerini sözlerine ekledi.

        (YC-İP-Y)

        11.07.2017 09:54:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler