Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa genelindeki yollarda çalışmalar sürüyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Tekeliler ve Halıtlı Mahalleleri arasında sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Şehzadeler ilçesi Tekeliler ve Halıtlı mahalleleri arasında sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay da yetkililer ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi ve ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Büyükşehir Belediyesi mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte 2017 asfalt programına alınan yerlerde çalışmalara başladı. Şehzadeler ilçesi Tekeliler ve Halıtlı Mahallesi arasındaki 7 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Tilkisüleymaniye-Karayenice hattındaki 9 kilometrelik yoldaki çalışmalar da bitti. Demirci-Recepli mahalleleri de dahil çalışmalar devam edecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tek amacımız, en iyi hizmeti Manisa'ya ulaştırmaktır" diye konuştu.

        (SC-Y)

        11.07.2017 10:12:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler