Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökyüzünü ay yıldızla donattılar

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Keçiören Belediyesi, 15 Temmuz şehitleri anısına ay yıldızlı uçurtmaları gökyüzüne bırakarak anlamlı bir etkinliğe imza attı.

        Keçiören Belediyesi "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz şehitleri anısına ay yıldızlı uçurtmaları gökyüzüne bırakarak anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kartaltepe Kent Ormanı'ndaki Çanakkale Anıtı'nda "Biz Gökleri Huzur için Kullanıyoruz" adıyla gerçekleşen etkinliğe gençler de katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Keçiören Gençlik Merkezi ile ortaklaşa yapılan programda ay yıldızlı 100 uçurtma aynı anda gökyüzüne bırakılırken gökyüzünü ay yıldızla dolduran uçurtmalar görsel bir şölen yaşattı.

        15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişiminde F-16'larla vatandaşların bombalanmasına duydukları tepkiye karşı böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten gençler, "Uçaklarımız ancak ve ancak düşmanı hedef almalı, kendi vatandaşını öldüren hainlere biz gökyüzünü ay yıldızla donatarak cevap verdik" ifadeleriyle duygularını dile getirdiler.

        (SLCK-BT-Y)

        11.07.2017 10:40:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler