Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'de su kesintisi

        ANTALYA (İHA) - Antalya Termessos hattında meydana gelen arıza nedeniyle 11 Temmuz Salı günü Kepez ilçesindeki bazı mahallelerde basınç düşüklüğü ve su kesintisi yaşanacak.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 11 Temmuz Salı gününden itibaren 1 gün süreyle su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanacak mahalleler şunlar: Kepez ilçesi Fevzi Çakmak, Göçerler, Fatih, Kazım Karabekir, Barış, Kütükçü, Esentepe, Çankaya'nın bir kısmı, Ünsal, Çamlıbel, Erenköy, Kanal mahalleleri, Fabrikalar Mahallesi'nin bir kısmı, Yeşiltepe, Atatürk, Zafer, Yeni Emek, Gündoğdu, Kuzeyyaka, Gazi, Habibler, Şelale, Varsak Karşıyaka, Varsak Esentepe, Varsak Demirel, Varsak Ayanoğlu, Varsak Zeytinlik, Varsak Menderes, Gaziler, Çamköy ve Fettahlı Mahallerinin tamamı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        11.07.2017 10:43:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler