Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Önce Vatan" yazısı yeniden yazılıyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin hakim tepesinde yer alan "Ne Mutlu Türküm Diyene" ve "Önce Vatan" yazısının ay yıldızla birlikte yeniden ve daha güzel bir şekilde yazılacağını söyledi.

        Belediye Başkanı Yusuf Özdemir yaptığı açıklamada, "Biz zaten dağdaki yazıyı yenilemek için geçen yıl çalışma başlatmıştık, vatandaşlardan da yoğun bir talep geliyordu, biz de bir an önce uygulamaya geçtik. Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz yazının olduğu dağda çalışma yaptı. Öncelikle oradaki çalıları temizledi ve dağılan yazıyı tekrar topladı. Çalışmalar bittiğinde yazı tam olarak ortaya çıkacak. Yazı yeniden boyanacak. Çalışmalardan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (CK-SD-Y)

        11.07.2017 12:01:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler