Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de köy yolları yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Körfez ilkçesinde köy yollarında çalışmalar aralıksız devam ediyor

        Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte Körfez'in yollarını adeta nakış gibi yeniden işliyor. Şehir merkezindeki çalışmaların yanı sıra köylerde de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak Elmacık Köyü'nde bozulan yollara parke döşemesi gerçekleştirdi. Ayrıca Sevindikli Köyü'nde de boş alan asfaltlanarak otopark haline getirildi.

        Elmacık Köyü'ndeki parke çalışması öncesi yol düzleştirildi ve renkli parkeler ile kullanışlı hale getirildi. Köy muhtarı ve vatandaşlar çalışma dolayısıyla ekiplere teşekkür ederken, Yukarı Hereke Radar mevkiinde ki yollarda da sıklaştırma çalışmaları gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, belirli periyotlarla köylerdeki çalışmaların devam edeceğini belirtti.

        (UK-İÇ)

        11.07.2017 12:57:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler