Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüksekova'da çocuklara yönelik anket çalışması

        (Fotoğraflı)

        Ömer Oğuz

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından çocuklar ve aileleri arasında yaşanılan sorunlar ve buna yönelik çözümleri belirlemek amacıyla anket çalışmasına başlandı.

        Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü; sokakta ve çeşitli iş kollarında çalışan çocukların sosyoekonomik ve psikososyal durumlarını analiz etmek için 10 kişilik ekiple Yüksekova'da anket çalışması başlattı. Müdürlükten yapılan açıklamada, anket çalışması sonrası çocukların aileleri ile birtakım görüşmeler yapılacağını, bu görüşmeler neticesinde ailelerin ne tür sorunlara sahip olduğunun tespit edilmesi ve bu sorunların çözümüne yönelik uygun olan sosyal hizmet modelinin uygulanmasının amaçlandığı belirtildi.

        (MSA-Y)

        11.07.2017 13:07:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler