Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapalı pazaryerinde güvenlik önlemi alındı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yapılan kapalı pazar alanında çocukların kapı üstüne çıkarak atlaması sonrası vatandaşlar durumu belediyeye bildirdi ve belediye tarafından güvenlik önlemleri arttırıldı.

        Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke'de yapımı tamamlanan kapalı pazar alanı hizmete açılırken, çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bazı düzenlemeler ise vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Onlardan birisi de kapı üstü için alınan güvenlik önlemi oldu. Çocukların kapı üstüne çıkarak atladığının belirlenmesi sonrası ekipler hemen önlem aldı. Olası istenmeyen durumların önüne geçmek adına Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kapı üstüne tel çit yerleştirdi. Vatandaşlar ise alınan önlemden dolayı ekiplere teşekkür etti.

        (UK-İÇ)

        11.07.2017 13:10:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler