Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ekipler sıcak havaya rağmen çalışıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatlarıyla yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

        Alaşehir Fen İşleri Ekipleri, Alaşehir'in merkez ve kırsal mahallelerinde, asfalt yol, kilit parke taşı döşeme ve sathi kaplama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

        Bahadır Mahallesine sathi kaplama

        Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız veren Alaşehir Belediyesi ilçenin dört bir yanında eş zamanlı çalışmalarıyla göz dolduruyor. Fen İşleri Ekipleri, Bahadır Mahallesinde 2 kilometre uzunluğundaki yolda sathi kaplama çalışmalarına devam ederken, Sobran Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, Piyadeler Mahallesinde bozulan yerlere asfalt yaması da yaptı. Ekipler ayrıca, mahallelerde bulunan yollarda yoğun tahribat olan yerlerde geçici olarak asfalt yaması ile onarım çalışmalarına devam ediyor.

        (SC-Y)

        11.07.2017 13:57:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler