Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Berfin Demir Manisa'yı Dünya İşitme Engelli Olimpiyatlarında temsil edecek

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Sarıpınar

        MANİSA (İHA) - 18 Temmuz 2017 tarihinde Samsun'da başlayacak olan 23'ncü Dünya İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında (DEAFLYMPİCS) Soma Zafer Spor Bayan Futbol takımı oyuncusu Berfin Demir milli takım formasıyla Manisa'yı temsil edecek.

        Toplam 20 branşta 110 ülkenin 15 bin sporcu ile katılacağı olimpiyatlarda Berfin'in de arasında bulunduğu bayan milli futbol takımı ilk maçını 18 Temmuz'da Brezilya ile yapacak. Bayan Milli Futbol Takımı, 20 Temmuz'da Çin, 22 Temmuz'da Polonya, 24 Temmuz'da İngiltere ve 26 Temmuz'da Rusya ile karşılaşacak.

        Milli forma ile ülkesini ve kulübünü temsil etmekten gurur duyduğunu belirten Berfin Demir, "Öncelikle bu organizasyonun ülkemizde olmasının sağlayan Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, beni bu turnuvaya özel olarak hazırlayan Hakan Arslancan hocama ve milli takımdaki bütün hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Soma Zafer Spor'a gelerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum." dedi.

        Zafer Spor Bayan Futbol takımı Teknik Sorumlusu Hakan Arslancan ise, "Berfin yetenekli, çalışkan ve fedakar bir sporcumuz, onu kulübümüze kazandırırken çok zorluklar yaşamıştık ama bu gün ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha görüyoruz. Ona ve takım arkadaşlarına bütün müsabakalarda başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

        (YS-SC)

        11.07.2017 14:38:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler