Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siverek'te 15 Temmuz etkinlikleri

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Siverek ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anma programı düzenlendi.

        Etkinlikler kapsamında ilk program Siverek Şehitliğinde düzenlenen törende ilk olarak Kur'an-ı Kerim okundu. Şehitlikte bir araya gelen protokol üyeleri ve vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için dua ederek, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

        Daha sonra 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışmasını haber aldıktan sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da çağrısı üzerine Genelkurmay Başkanlığı önünde halka ölüm kusan darbecilerin kurşunlarına hedef olarak şehit düşen Suat Aloğlu'nun amcası Şeyhmus Aloğlu evinde ziyaret edildi.

        Öte yandan Siverek Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce Ulu camide düzenlenen program Kuran'ı Kerim tilaveti ile başladı ardından mevlit okundu.

        Duaların okunmasıyla son bulan programda katılımcılara şeker ve çikolata ikram edildi.

        Düzenlenen anma programlara Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, 107'inci Topçu Alayı Komutanı Behiç Kunaç, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (CS-SD-Y)

        11.07.2017 15:03:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler