Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kafkas Üniversitesi yeni logosuyla 25. yılında

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - 11 Temmuz 1992 yılında kurulan Kafkas Üniversitesi 25.yılını kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyor. Üniversite 25.yıl kutlamaları 2017-2018 Akademik yılı açılışları kapsamında gerçekleştirilecek.

        Kafkas Üniversitesi 25.yılına girerken Kurumsal Kimlik çalışmaları çerçevesinde yeni logosu ile kurumsallaşmanın gereklerini yerine getirmeye devam ediyor. Üniversitede Uluslararası standartların yakalanması için yurt dışındaki çeşitli üniversiteler ile işbirliği anlaşmaları, karşılıklı öğrenci ve öğretim elamanı değişimi suretiyle öğretim elemanlarının ve öğrencilerin eğitim, araştırma ve uygulama faaliyetlerinin zenginleştirilmesi çalışmaları devam ediyor.

        Coğrafi olarak Ön Asya'nın Türkiye'ye giriş kapısında olan bölgede bulunan Üniversitemiz Kafkasya ve Orta Asya Ülkeleri ile Ülkemiz arasında bilim ve kültür köprüsü oluşturma çabalarını da başarı ile sürdürüyor.

        (IÇ-AA-Y)

        11.07.2017 15:05:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler