Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz programları başladı

        - Sakarya protokolü şehitlikleri ziyaret ederek dua etti

        (Fotoğraflı)

        Remzi Şimşek

        SAKARYA (İHA) - Sakarya'da 15 Temmuz darbe teşebbüsünün yıl dönümü vesilesiyle gerçekleşecek etkinlikler kapsamında ilk olarak Sakarya protokolü şehitlikleri ziyaret etti.

        15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünün yıl dönümü Sakarya'da bir dizi etkinlik yapılacak. Bugün itibariyle başlanan etkinliklerde Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Mustafa İsen, Ayhan Sefer Üstün, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk, Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, askerler, STK temsilcileri Sakarya'da bulunan Serdivan, Yorgalar, Arifiye Hanlı ve Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün mezarı ziyaret etti.

        Gerçekleşen ziyaret esnasında şehitler için bol bol Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Protokol daha sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

        (RŞ-İÇ)

        11.07.2017 15:16:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler