Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Memiş: "15 Temmuz kahramanları ölümsüzdür"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyesi Veysel Memiş, 15 Temmuz'da şehit ve gazi olan vatandaşların Türk Milleti için ölümsüzleştiğini ifade etti.

        Memiş, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, "15 Temmuz Türk Milleti'nin demokrasiye olan tutkusunun vazgeçilmez simgesidir" diyen Memiş, 15 Temmuz 2016'da Türkiye'nin dört bir yanında sokaklara inerek tankların önüne yatan vatandaşların ülkenin huzuruna olan katkısını kimsenin küçümseyemeyeceğini vurguladı. Memiş, "Bu öyle bir dik duruştu ki, geleceğe örnek teşkil edebilecek, dosta güven, düşmana korku salacak bir duruştu. Umarız bundan böyle Türk halkı olarak böylesine hain girişimler ile karşı karşıya kalmayız. 15 Temmuz'un kahramanları olan şehitlerimiz ve gazilerimiz bizler için ölümsüzdür. Onları bir kez daha anıyor, vatanımız için gözlerini kırpmadan yaptıkları kahramanlıkları sonsuza kadar unutmayacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

        (KYM-Y)

        11.07.2017 15:42:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler