Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazeteciler tekne gezisinde buluştu

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'da gazeteciler tekne gezisinde biraraya geldi.

        Ordu Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte basın mensupları, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl yaz döneminde vatandaşların hizmetine sunduğu gezinti teknesiyle Ordu kıyılarında tur attı. Kahvaltılı gerçekleştirilen etkinliğe Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurullah Yaldız, Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç ve Basın İlan Kurumu Ordu İl Müdürü Murat Yürekli de katıldı.

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, basın mensuplarıyla böyle güzel ortamda bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirtti.

        (MAK-SLH-Y)

        11.07.2017 15:48:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler