Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dinar'da peyzaj çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın talimatı ile Başmakçı Kavşağı'nda peyzaj çalışması yapıldı.

        Başkan Acar'ın talimatı ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ile irtibat kuran Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek kontrolünde bahçıvan, fen işleri müdürlüğü ekipleri ve atölye amirliği ekipleri tarafından Başmakçı Kavşağı'nda moloz yığınları temizlenerek peyzaj çalışması yapıldı. Yapılan peyzaj çalışmalarında alana ağaç fidanı, zakkum, ardıç, çıtlık ve gül dikimi yapıldı. Alanda ki fidanlar damlama sulama sistemiyle sulanacağı öğrenilirken, kavşak bölgesine görsellik kazandıran peyzaj çalışmasının birkaç yıl sonra piknik, mesire alanı olarak kullanılabileceği öğrenildi.

        (ÇK-GC-

        11.07.2017 16:24:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler