Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yetenek avcıları İnönü Futbol Turnuvası'nda

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in İnönü ilçesinde gelenekselleşen ve her yıl dostluğun, kardeşliğin, sportmenliğin ve paylaşımının yoğun olarak yaşatıldığı halı saha futbol turnuvalarının bu yıl dördüncüsü başlatıldı.

        İlçe mahalleleri ve çevre illerden de başvuruların yapıldığı turnuvada bu yıl rekor katılım oluştu. 20 takım arasında rekabetin yaşanacağı turnuvada, profesyonel bir ilk yardım sağlık ekibi de sahada hazır bulundurulacak. Maçları federasyona bağlı lisanslı hakemler tarafından yönetilen karşılaşmalar, 5 kişilik de bir turnuva komitesi tarafından gözlemlenecek.

        İnönü Belediyesi tarafından organize edilen 10-31 Temmuz tarihleri arasında devam edecek turnuva sonunda final maçı oynayan takımlara, turnuva boyunca en çok gol atan oyuncuya ve komitenin belirleyeceği en centilmen takıma ödüller verileceği açıklandı.

        Öte yandan maçların izleyicilerinin arasında; yeni sezon için futbolcu transfer etmek amacıyla yetenek avına çıkmış amatör kulüp yöneticilerinin olduğu da gözlerden kaçmadı.

        (MSY-MET-Y)

        11.07.2017 16:26:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler