Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nden Başkan Uyan'a teşekkür

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - İstanbul Teknik Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. M. Murat Gül, Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Seda Kundak'ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK "Afet Lojistiğinin Mekansal Hiyerarşik Yapılanması" isimli proje kapsamında ilçede yapılan arazi gezisi süresince Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve personelinin vermiş olduğu yakın destek ve değerli katkıları için teşekkürlerini iletti.

        Belediye Başkanı Uyan proje kapsamında yapılan arazi gezilerinde Afet Lojistiğinin Mekansal Hiyerarşik Yapılanması hakkında yaptığı konuşmasında, "ilçemizin İstanbul'un Trakya'ya açılan kapısı olması ve bölge genelinde stratejik bakımdan kilit bir konumda bulunmasından dolayı bu tür projelerde yer alması kurumumuzun belediyecilik konusunda ne kadar geniş bir alanda hizmet verdiğinin ve bu tür yapıcı projelere her zaman destek olduğunun göstergesidir" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        11.07.2017 17:09:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler