Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Protokolden kan bağışı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Ay

        TOKAT (İHA) - Reşadiye Kaymakamı ve İlçe Protokolü Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu. Reşadiye Kaymakam Faruk Erdem, Cumhuriyet Savcısı Burak Şimşek, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Yıldız ve Belediye Zabıta Amiri Erdoğan Kocabay kan bağışı kampanyasına destek vermek için bugün kan bağışında bulundu.

        Bağış sonrası Kızılay personeli ile sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Erdem insanların sağlıklı yaşam için kan bağışında bulunmasını gerektiğini belirterek; "İlçe merkezinde kurulan Kızılay çadırında 'Kan vermek hayat kurtarır' sloganı ile kan bağışımızı çalışma arkadaşlarımızla yaptık. Bu bağışlar farkında olmasak da birçok insanın hayatta kalmasını sağlıyor. Bir anlamda insan kendisi kan verirken, verdiği kanla da birçok kişinin hayata tutunmasına yardımcı oluyor. Herhangi bir çağrıya gerek olmaksızın hep ihtiyaç olabileceği bilinciyle tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışına davet ediyorum. Esasında insanı, insanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekir. Kan bağışı kampanyasına katkı sağlayan, vatandaşlarımıza, Kızılay'ımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum." Dedi.

        (HA-GF-Y)

        11.07.2017 17:41:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler