Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Caddelerde Üstyapı ve Altyapı Çalışmaları Tamamlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Belediyesi kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

        Yaz sezonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçiren Erzincan Belediyesi; Mengüceli, Bahçesaray ve İzzet Paşa caddelerinde, kaldırım yenileme ve Şehir merkezinde şiddetli yağışlarda halkın yağmur ve kar sularından zarar görmemeleri için yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu caddelerin toplam uzunluğu 4520 metreyi buluyor.

        Konu hakkında açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Daha güzel ve daha huzurlu bir Erzincan için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Fen işleri Müdürlüğü'müze bağlı ekipler altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt, kaldırım ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Emeği geçen her kese teşekkür ederim". Dedi.

        (FG-AT-Y)

        11.07.2017 18:30:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler