Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızıltepe'de terör operasyonu

        (Fotoğraflı)

        Beril Solmuşgül

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda bir şahıs gözaltına alınırken, şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, silah ve mühimmatın yanı sıra, bir adet tarihi eser olduğu değerlendirilen materyal ele geçirildi.

        Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 10 Temmuz'da Kızıltepe'de bir şahsın ev ve eklentilerinde terörle mücadele kapsamında yürütülen aramalar neticesinde, 2 adet Kaleşnikof tüfeği, 1 adet 16 kalibrilik ruhsatsız av tüfeği, 2 adet Kaleşnikof şarjörü, 10 adet 7,62 milimetre çapında çapında fişek ve 1 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen cam materyal ele geçirilmiştir. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alınmıştır. Bölge halkımızın desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde, terörle mücadele kapsamında güvenlik güçlerimizce yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceği kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

        (BS-MP-Y)

        11.07.2017 23:48:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler