Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz etkinlikleri başladı

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - 15 Temmuz'un yıldönümü dolayısıyla hazırlanan "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri başladı.

        Ardahan Valiliğince hazırlanan "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri kapsamında ilk olarak Vali Mehmet Emin Bilmez ve protokol üyeleri, Halilefendi Mahallesi'nde ki Şehitliği ziyaret etti. Şehitlikte yapılan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Kur'anı Kerim okundu. Dualar edildi. Vali Bilmez,beraberinde protokol üyeleriyle birlikte şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

        Şehitlikte ki ilk programdan sonra, 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Öğle Namazını müteakiben Ardahan Merkez Camiinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

        Şehitlerimiz, okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualarla yâd edildi.

        İlk günün programında son olarak, Milli Egemenlik Parkında yemek ikramında bulunuldu.

        (OY-AT-Y)

        12.07.2017 08:34:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler