Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz şehidi mezarı başında anıldı

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Turhal ilçesinde 15 Temmuz demokrasi şehidi Ferhat Koç mezarı başında anıldı.

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Turhal ilçesinde şehit mezarları ziyaret edildi. Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Şenyurt Belediye Başkanı Ünal Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Neceattin Öztürk, resmi kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, il genel meclisi üyeleri ile birlikte 15 Temmuz demokrasi şehidi Ferhat Koç ve diğer şehitlerin mezarlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde Kaymakam Üçer ve beraberindekiler okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından birlikte dua etti.

        15 Temmuz Demokrasi Şehidi Polis Memuru Ferhat Koç'un Yazıtepe köyündeki anıt mezarı başında açıklama yapan Kaymakam Üçer. "Turhal ilçemizde 15 Temmuz şehidimiz Yazıtepe köyünden Ferhat Koç kardeşimizin anıt mezarı başında toplandık ve 15 Temmuz haftası etkinliklerimizi, anma programlarımızı bu vesile ile başlatıyoruz. Tabii ki milletimizin birlik ve beraberliği için canını veren şehitlerimizi ve onların ailelerini unutmayacağız. Onlar bize emanettir. Her fırsatta böyle vesilelerle mezarlarını ziyaret edeceğiz. Kur'an-ı Kerim okuyacağız ve dua edeceğiz. Böyle ibadetlerle onları anacağız. Millet ve memleket olarak bu halkın, bu toprakların insanları olarak birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. Burada da ilçemizin her kesiminden arkadaşlarımız var. Siyasilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle bir araya geldik. Buradan bütün dünyaya ilan etmek istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü muhafaza edecektir" dedi.

        (Nİ-UY-Y-)

        12.07.2017 09:44:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler