Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitler Mamak'ta kabirleri başında anıldı

        ANKARA (İHA) - 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Mamak'ta şehitler kabirleri başında anıldı.

        15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkan Muhammed Abdullah Özer ve Mamak Müftüsü Ramazan Ilıkkan Ortaköy Mezarlığı ve Cebeci Askeri Şehitliği'nde şehitleri kabirleri başında dualarla andı. Anma programı kapsamında, protokol üyeleri şehit kabirlerine çiçek bırakırken Mamak Müftüsü Ramazan Ilıkkan Kur'an okudu. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen protokol üyeleri baş sağlığı dileyerek metanetli ve sabırlı olmalarını temenni etti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

        İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan Cebeci Askeri Şehitliği anma töreninde konuşan Ankara Milletvekili Ali Babacan, "Bugün bu vatan uğruna canını veren şehitlerimiz sayesinde, güven ve huzur içinde yaşıyoruz. Vatan savunması söz konusu olduğunda, canları pahasına savaşan evlatlarımız olmasa, bu toprakları yurt edinemezdik" dedi.

        (BC-BT-Y)

        12.07.2017 10:54:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler