Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kavaklı Muhtarlık ve Çözüm Merkezi inşaatında sona gelindi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Muhtarlık kavramını demokrasinin temel taşlarından biri olarak tanımlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, her mahalleye kazandıracağı muhtarlık ve çözüm merkezlerinden en sonuncusunu, Kavaklı Mahallesi'ne yaptı. Başkan İmamoğlu, inşaat çalışmaları tamamlanan Kavaklı Mahallesi Muhtarlık ve Çözüm Merkezi'ni ziyaret ederek, merkezin yakında hizmete açılacağını söyledi.

        Kavaklı Mahallesi'ne Muhtarlık ve Çözüm Merkezi geliyor. Şu zamana kadar Cumhuriyet, Büyükşehir, Marmara ve Yakuplu Mahalleleri'ne kazandırılan muhtarlık ve çözüm merkezlerinden en sonuncusu da Kavaklı Mahallesi'ne yapıldı. 70 metrekare genişliğe sahip muhtarlık binası içinde 20 metrekare muhtar odası, 10 metrekare Belediye Çözüm Merkezi ve Arşiv Odası bulunuyor.

        Kavaklı Mahallesi Muhtarlık ve Çözüm Merkezi binasını ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kısa süre içerisinde bu noktayı vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Muhtarlık yapısının içine belediye çözüm merkezimizi de dahil ederek, vatandaştan gelen öneri, talep ya da şikayet gibi hususların daha verimli bir şekilde sonuca kavuşturulmasında etkin rol oynuyoruz" diye konuştu.

        İmamoğlu ayrıca, Barış Mahallesi'ndeki Muhtarlık, Çözüm Merkezi, Kapalı Otopark ve Taksi durağından oluşan kompleks yapı da hızla sona doğru yaklaşıldığını belirtti.

        (HB-BA-Y)

        12.07.2017 10:57:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler