Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayraklı'nın cadde ve sokakları yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında bozulan yollarda yenileme çalışması başlattı. Adalet Mahallesinde Şehit Pilot Üsteğmen Türker Aydın Sokak'ı baştan aşağı yenileyen ekiplerin çalışmaları vatandaşları memnun ediyor.

        Bayraklı'nın bozulan yol, kaldırım ve duvar gibi birçok sorunuyla ilgilenerek ilçenin daha yaşanabilir hale gelmesi için çaba sarf eden Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adalet Mahallesinde hummalı çalışmaya başladı. Kış aylarındaki aşırı yağışlardan zarar gören su borularının patlaması nedeniyle yolu bozulan Şehit Pilot Üsteğmen Türker Aydın Sokak'ta ekipler kilit parkeleri yeniliyor. Sokak başlarına mazgal döşenirken yol kenarlarına yağmur suyu kanalı eklendi. Yolun tamamen yenilenmesi vatandaşları memnun etti.

        Modern sokak ve caddeler

        Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, birçok mahallede çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Göreve geldikten sonra binlerce metrekarelik alana kilit parke döşemesi gerçekleştirdik. Bayraklımızın tüm mahallerine eşit hizmet götürüyoruz. Eksik olan yerlere ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde sokaklarımız, caddelerimiz çağdaş ve modern görünüme kavuşuyor. Bu çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

        (CA)

        12.07.2017 11:03:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler