Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Pehlivan, Abdulvehab Gazi Türbesi'nde ve tarım yerleşkesinde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Yaşar Yıldız

        BAYBURT (İHA) - Vali Ali Hamza Pehlivan, Tarım Yerleşkesi, Güneş Enerji Santrali (GES) ve yapımı devam eden Abdulvehab Gazi Türbesi'nde incelemelerde bulundu.

        Vali Ali Hamza Pehlivan, Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)'nın Güdümlü Proje Desteği Programı kapsamında finanse edilen tarım yerleşkesi ve Bayburt Belediyesi tarafından kurulan GES'te incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Mete Memiş ve İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi'den yatırımlar hakkında bilgi aldı. Abdulvehab Gazi Türbesi'nde inşaat alanındaki incelemelerinin ardından İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, inşaat kontrol ekibi ve yüklenici firma yetkilileri ile proje üzerinde çeşitli değerlendirmelerde bulunan Vali Pehlivan, inşaatın bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

        Valilik makamında gerçekleşen değerlendirme toplantısında ayrıca Abdulvehab Gazi Türbesi çevre düzenleme projesi üzerinde değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

        (YY-Y)

        12.07.2017 11:34:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler