Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya Belediyesi'nden yayla yollarına asfalt

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Alanya Belediyesi, Kaplanhanı, Söğüt ve Kocaoğlanlı yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı.

        Yayla yollarında yol genişletme ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kaplanhanı, Söğüt ve Kocaoğlanlı - Şifalı Su Gödüre Yaylası arasında 12 kilometrelik yolu genişleterek asfalt için hazır hale getiriyor.

        "Doğu Mahallelerinin kullandığı önemli bir yol"

        Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kaplanhanı-Söğüt Yaylası yolunun başta Demirtaş, Yeşilöz, Gümüşkavak ve Çamlıca Mahallesi olmak üzere pek çok mahallenin kullandığı önemli bir yol olduğunu söyledi. Başkan Yücel, "12 kilometrelik ana yolda öncelikli olarak genişletme ile beraber dere geçişlerine menfezler yapıldı. Çok geniş ve rahat bir yol oldu. Bu ay sonuna kadar asfalt hazırlığımız tamamlanmış olacak. Ardından asfaltını yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        12.07.2017 11:49:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler