Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trakya'nın Festivali TrakyaFest başlıyor

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Trakya Bölgesinde ilk kez düzenlenecek olan ve bölgeye ciddi katkı sağlaması beklenen TrakyaFest 3 gün boyunca önemli sanatçıları, Edirne'nin doğa ve denizi ile ünlü beldesi Erikli'de müzikseverler ile buluşturacak.

        Edirne merkezli olmak üzere Trakya'nın birçok şehrinde düzenlediği kültür ve sanat organizasyonları ile bilinen Aziz Gül Organizasyon tarafından düzenlenen TrakyaFest, Erikli'de 3 gün boyunca müzikseverlere unutulmaz bir keyif yaşatacak.

        Şebnem Ferah, Duman, Manga, Bülent Ortaçgil, Moğollar, Hayko Cepkin, Adamlar, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Deniz Tekin, Son Feci Bisiklet, Yeni Türkü, Zakkum, Selçuk Balcı, Niyazi Koyuncu, Manuş Baba, Jehan Barbur ve Leman Sam gibi önemli isimlerin sahne alacağı TrakyaFest'te katılımcılar Erikli kumsalında denizin keyfini çıkartırken, ormanlık alanda çadır kurarak doğa ile iç içe olabilecek.

        4-5-6 Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan müzik şöleninin günlük bilet fiyatları 40 TL, kombine 80 TL, çadır+kombine 100 TL olarak satışa sunuldu.

        (KU-MK-Y)

        12.07.2017 12:05:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler