Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Mustafa Demir'den 15 Temmuz özel yayını

        İSTANBUL (İHA) - 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, darbe gecesinin sembol isimlerinden gazeteci Hande Fırat'ın konuk olacağı özel bir Facebook yayını gerçekleştirecek.

        Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde önemli bir programa ev sahipliği yapıyor. Facebook üzerinden yapılacak yayına darbe gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Facetime üzerinden yayına bağlayarak gecenin seyrini değiştiren gazeteci Hande Fırat konuk olacak.

        Moderatörlüğünü televizyoncu Hakan Çelik'in yapacağı program Başkan Mustafa Demir'in Facebook ve Twitter hesaplarından canlı yayınlanacak. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ele alınacağı program bu akşam saat 21.00 de gerçekleştirilecek.

        (HB-BA-Y)

        12.07.2017 14:17:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler