Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediyesi parklara estetik katıyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi, Hurma ve Boğaçayı Caddesi kesişiminde bulunan parkta revize çalışmalarına başladı.

        Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bölgede yer alan park ve meydanları revize ederek modern görünüm kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Hurma ve Boğaçayı Caddesi kesişiminde yer alan bin 500 metrekare parkta revize çalışması başlatan Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü dağın eteğine kurulu olan parkın içerisindeki kaynak suyu dinamo yardımıyla dağın etek kısmından 10 metre yukarıya taşıyarak doğal görünümde bir şelale oluşturdu. Kaya bahçesi yapılıp, çim tohumu atıldı.

        Ponksiyonel ve estetik açıdan uygun ağaç, çalı ve mevsimlik bitki dikimi çalışmalarına başlanıldı. Panel ve ahşap çit montajı ile gerekli güvenlik tedbirlerinin de alınacağı park, peyzaj düzenlemesi sonrası bölge halkının kullanımına açılacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        12.07.2017 15:44:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler