Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'da 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerimizi Anma Programı

        MALATYA (İHA) - 15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yıl dönümü nedeniyle Türkiye genelinde başlayan anma etkinlikleri Malatya'da da yoğun bir şekilde devam ediyor.

        Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre, Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri ile ortaklaşa düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi nöbeti ve şehitleri anma etkinlikleri 13 Temmuz Perşembe günü başlayacağı, program içeriğinde sergiler, paneller, ilahi ezgiler, şiir dinletileri, protokol konuşmaları ve konserlerin yer alacağı belirtildi. 15 Temmuz Cumartesi günü ise saat 02:30 da Türkiye geneli Millet Meydanlarında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşmasının canlı olarak 15 Temmuz Millet Meydanına yayınlanacağı belirtildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, halkın bilinçlenmesi ve bir daha böyle olayların yaşanmaması için bu tür çalışmaların önemli olduğunu, özellikle 15 Temmuz akşamı bütün hemşerilerimizi valilik önündeki 15 Temmuz Millet Meydanına davet ettiklerini belirtti.

        13 Temmuz Perşembe günü başlayıp 16 Temmuz sabahına kadar devam edecek programda sanatsal ve kültürel etkinlikler düzenlenecek.

        (MT-SD-Y)

        12.07.2017 16:43:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler