Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Parklarda dezenfekte çalışması

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Dostluk Evi Parkında başlattıkları dezenfekte çalışmalarını şehir merkezindeki tüm parklarda gerçekleştirilecek.

        Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki parklarda yer alan çocuk oyun ve spor grupları ile oturma ve piknik alanları yeni nesil biyolojik dezenfektan ile temizleniyor. Yapılan çalışma ile bulaşıcı hastalıkların yayılmasının önlenmesinin amaçlandığı belirtildi.

        Kırklareli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, doğada kolayca parçalanabilen ekolojik biosidal dezenfektanın uygulanmasından hemen sonra çocukların ve vatandaşların dezenfekte edilen alanları güvenle kullanabileceği bildirildi.

        (HLD-MEF-Y)

        12.07.2017 16:50:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler