Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl'de 15 Temmuz dijital sanat ve resim sergisi

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri'ni Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü kapsamında dijital sanat ve resim sergisi açıldı.

        Sarıgöl Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü kapsamında dijital sanat ve resim sergisi açıldı. Sarıgöl Hükumet Konağı önündeki kent meydanında açılan sergide 10 fotoğraf, 15 resim olmak üzere toplam 25 eser sergileniyor. Sarıgöl Tırazlar Hüseyin Gümüşlü Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüseyin Erğil tarafından resimlenen 15 Temmuz konulu resimlere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sergiyi gezen Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç da sergide yer alan eserler hakkında Erğil'den bilgi aldı.

        Serginin açılışını Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Cumhuriyet Baş Savcısı Abdullah Sönmez, Sarıgöl Halk Eğitim Müdürü Mustafa Açıkgöz ve davetliler birlikte yaptı.

        (VS-AY-Y)

        12.07.2017 17:27:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler