Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmetli yollarına rötuş

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kış mevsiminde yoğun yağışların Ahmetli yollarında meydana getirdiği yıpranma ve bozulmalar onarıldı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahmetli ilçesi Dereköy Mahallesi'nde yol yama ve bakımları gerçekleştirdi. Çalışma iki farklı ekiple gerçekleşti. Bir ekip yolların şarampol bakımını gerçekleştirirken, diğer ekip ise yama ve asfalt serme işlemi yaptı. Çalışmaları Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı da mahalle sakinleri ile birlikte yakından takip etti. İlçe merkezi ile Dereköy Mahallesi arası, piknik alanı yolu ve mahalle girişindeki muhtelif noktalarda gerçekleşen çalışmalar ile yol üzerindeki pürüz ve sorunlar ortadan kaldırıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, şarampol bakımı, yol yama bakım ve onarımlarına devam edileceğini söyledi.

        (AY-Y)

        12.07.2017 17:31:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler