Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü

        (Fotoğraflı)

        Nihat Özbay

        VAN (İHA) - Van'ın Özalp Kaymakamlığı ve belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor.

        Özalp Kaymakamlığı ve belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, cadde ve sokaklara bayrakların asılması ile başlandı. Daha sonra Özalp Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlenen programa Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, Milli Eğitim Müdürü M. Salih Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü belgeseli izletilerek, Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Programın sonunda katılımcılara lokum ikramı yapıldı.

        (MSA-Y)

        12.07.2017 17:47:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler