Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlerden çocuklara dondurma ikramı

        (Fotoğraflı)

        Sadık Cangel

        MANİSA (İHA) - Genç MÜSİAD Manisa üyeleri, 'Bu Yaz Camideyim' projesi kapsamında Yunusemre ilçesindeki Laleli Mesir Camiinde Kur'an-ı Kerim Kursuna katılan 200 çocuğa dondurma ikramında bulundu.

        Düzenledikleri proje hakkında açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Manisa Başkanı Faruk Erdoğan, "Kur'an kursuna gelerek değerler eğitimi ve Kur'an-ı Kerim dersi gören küçük kardeşlerimizin bu sıcak yaz günlerinde bir nebze serinlemelerine vesile olduk. Onların gönlünü hoş tutarak kalplerini bu kutsal mekanlara ısındırmak gayesiyle zaman zaman camilerimizde eğitim gören kardeşlerimize bu programlar vesilesiyle ikramlarda bulunacağız. Bizler sadece Manisa'da değil ülkemizin birçok ilinde 'Bu Yaz Camideyim' projesi kapsamında camilerimizdeki kardeşlerimizi ziyaret ederek ikramlarda bulunuyor onları sevindiriyoruz" dedi.

        (SC-Y)

        12.07.2017 18:29:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler