Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi ilçelere modern mezbahalar yapıyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere modern mezbahalar inşa ederek, hayvancılığa destek sağlıyor.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayvancılığa destek için yaklaşık 7 milyon liralık yatırımla Elmalı, Kumluca, Gazipaşa'ya yeni mezbaha inşa ederek, hizmetine sundu. Akseki ve Korkuteli mezbahalarını tamamen yenileyip, faaliyete geçiren Büyükşehir Belediyesi, Demre mezbaha inşaatında da sona yaklaştı.

        Son teknoloji ile donatılmış mezbahalar 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'nda belirtilen teknik ve hijyenik şartlara uygun olarak hizmet veriyor. Elmalı mezbahası 1 milyon 656 bin TL'ye, Kumluca mezbahası 2 milyon 428 bin TL'ye, Gazipaşa mezbahası ise 2 milyon 233 bin liraya mal oldu. Demre'nin Kaş sınırında yapımı devam eden ve iki ilçeye hizmet verecek Demre mezbahası da 2 milyon 62 bin liraya mal olacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.07.2017 11:23:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler