Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça El Emeği Takı Grubu 8. sergisini açtı

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Foça ilçesini el emeği takı ürünleri ile de gündeme getirmek ve aile bütçelerine katkı sağlamak için çalışan Foça El Emeği Takı Grubu, sekizinci kez sergi açtı.

        Foça El Emeği Takı Grubu, 8. sergisini takı defilesinde açtı. Yıl boyu ürettikleri 474 takıdan özenle seçilen kolye, bileklik ve küperlerden oluşan 324 eser, takıseverlerin büyük beğenisini kazandı. Üretilen eserlerde ise ağırlıklı olarak makrome, kilim dokuma, sutaşı, boncuk dokuma teknikleri kullanıldı. Sergi açılışına gelenleri de Foça Belediyesi Gençlik Orkestrası mini bir konserle karşıladı.

        Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sanata ve el emeğine verecekleri desteğin süreceğini belirtti. Foça Belediyesinin destekleriyle gerçekleşen sergi açılışı ve defileye ayrıca, Foça Kaymakamı Ali Çetin ve eşi Sibel Çetin ve çok sayıda vatandaşta katıldı.

        (HG-Y)

        13.07.2017 13:04:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler