Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahmutlar Mahallesi'ne 3 farklı konseptli kırlangıç parkı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Alanya Belediye, Mahmutlar Mahallesi'ne 3 farklı konsepte projelendirilen Kırlangıç Parkı oluşturdu.

        Alanya Belediyesi, Mahmutlar Mahallesi için projelendirilen 3 oyun alanı ve parktan oluşan Kırlangıç Parkları hizmete açtı. Mahmutlar Mahallesi 101., 102. ve 103. Sokak'ta yer alan ve Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce inşaatı ve peyzaj çalışması tamamlanan parkların isimleri Kırlangıç 1, Kırlangıç 2 ve Kırlangıç 3 olarak belirlendi.

        Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in, Mahmutlar Mahallesi'nde yaşayan çocuklar ve bölge halkı için projelendirdiği ve hizmete sunduğu modern parklarda, çocuklar için her şey düşünüldü. 3 ayrı noktada olan parklarda, ahşap tırmanma oyun kompleksi, tırmanma oyun gurupları, oturma alanları, engelli ve engelsiz oyun gurupları, ahşap oyun gurubu, salıncak, tahterevalli, 0-6 yaş oyun gurubu, kum havuzu, 4 adet masa tenisi ve 3 potalı yuvarlak basketbol sahaları inşa edildi. Bu modern parkta çocuklar güvenle oynarken ebeveynleri için de oturarak dinlenebilecekleri alanlar yapıldı.

        Yücel: "Çocuklarımızın mutluluğu şehrimizin mutluluğudur"

        Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Mahmutlar Mahallemize kazandırdığımız hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Mahmutlar'da bin 14 metrekare alana sahip Kırlangıç 1, 2 bin 95 metrekare alana sahip Kırlangıç 2 ve bin 740 metrekare alana sahip Kırlangıç 3 olmak üzere toplam 4 bin 849 metrekarelik tam kapsamlı 3 adet parkın inşasını tamamladık. Parklarımızda önceliğimiz çocuklarımızın güvenliği. Onların mutluluğu şehrimizin mutluluğudur. Mahmutlar halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.07.2017 13:10:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler