Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERÜ Basın-Yayın Müdürü Atalay'ın mutlu günü

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        KAYSERİ (İHA) - Erciyes Üniversitesi Basın-Yayın Müdürü Gazeteci Şevket Atalay, çocukları Emirhan ve Batuhan'a sünnet düğünü yaptı.

        Beyazşehir Okyanus Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen sünnet merasimine; Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Aydın ve Doç. Dr. Mustafa Koçer, Erciyes Üniversitesi İzzet Bayraktar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derviş Boztosun, Kayseri Basın-Yayın Enformasyon İl Müdürü Mehmet Uğurlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, medya kuruluşlarının temsilcileri, Şevket Atalay'ın mesai arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

        Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, birer telgraf göndererek Atalay çiftinin mutluluklarını kutladı.

        Sünnet düğünü, yemek, dua, kına yakımı ve oyun havaları eşliğinde davetlilerin eğlenmesinin ardından sona erdi.

        (SK)

        13.07.2017 13:38:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler