Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tollu: "Ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlara fırsat vermeyeceğiz"

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu ülke üzerinde hain emelleri olanlara milletçe fırsat vermeyeceklerini belirtti.

        Başkan Tollu, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında demokrasi vurgusu yapan Tollu, milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. En iyi yönetim sisteminin demokrasi olduğunu, darbelerin bu ülke için artık bir çare olmadığını ifade eden tollu, tepkilerin ve mücadelelerin demokratik bir ortamda yapılması gerektiğinin altını çizdi. Bu ülke üzerinde hain emelleri olanlara milletçe fırsat vermeyeceklerini dile getiren ve yaşananlardan sonra daha dikkatli olunması gerektiğini kaydeden Tollu, "Bu ülke artık darbe zihniyetinden kurtulmalıdır. Ülkemiz, bir Ortadoğu ülkesi değildir. Darbeler hiç bir zaman fayda getirmemiştir. Allah milletimizi her türlü kirli ve sinsi oyunların şerrinden korusun. Birlik ve beraberliğimize zarar verici söylemlerden ve davranışlardan sakınalım ve daha çok birbirimize sarılalım. Bu ülkenin huzuru için başka çaremiz de yok. Rabbim hayırlar versin. Birliğimizi dirliğimizi korusun ve bu tür olaylarla bizleri karşılaştırmasın" dedi.

        Tüm şehitleri ve bu vatanın birliği, dirliği uğrunda ömür harcamış veya şehit olmuş tüm vatan evlatlarını, ahirete intikal etmiş olan tüm gazileri rahmet ve minnetle andığını belirten Tollu, "Allah yüce milletimizi iç ve dış düşmanların şerrinden korusun. Yaşadıklarımızdan demokrasimiz kazançlı çıkmıştır. Bir kez daha sağduyunun korunması gerektiğini unutmayalım. Bu ülke, bu topraklar bizim ve gidecek başka yerimiz yok" ifadelerini kullandı.

        (KYM-Y)

        13.07.2017 15:33:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler