Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Duruay'dan, şehit aileleri ve gazilerine ziyaret

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında, 15 Temmuz şehitlerinin ailelerini ve gazileri ziyaret etti.

        Başkan Duruay ilk olarak, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen 3. Sınıf emniyet müdürü Mustafa Tecimen'in ailesini ziyaret ederek, kahraman şehidin ailesiyle bir süre sohbet etti. Ardından 15 Temmuz darbe girişiminde hainlere karşı canını siper eden gazi Mine Özer'i evinde ziyaret eden Başkan Duruay, o gece yaşananları bir kez daha birinci ağızdan dinledi. Başkan Duruay, daha sonra o gece şehit düşen Murat Alkan'ın ailesiyle görüşerek, daima şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi. Başkan Duruay, ziyaretlerine o hain darbe girişiminde göğsünden vurularak gazi olan Nusrettin Şanver ile gaziler Hikmet Akbal ve Saim Bayraktar ile devam etti.

        Şehit aileleri ve gazilere Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye eden Başkan Duruay, "Sizlerin her zaman yanınızdayız. Bir bir aileyiz. O hain gecede canlarını bir an bile düşünmeden kalkışmaya dur diyen kahramanlarımızın aileleri bizim emanetimizdir. Rabbim birliğimizi bozmasın. Ayrıca şehit ailelerimize ve gazilerimize ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

        (AYŞ-BT-Y)

        13.07.2017 16:00:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler