Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Şehitleri anısına fidan dikildi

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Edremit'te 15 Temmuz Şehitlerini Anma,Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

        Edremit'te yeni açılan Edremit Ortaokulu'nda 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturuldu. Ağaç dikimi çerçevesinde okul bahçesine 50 adet farklı türle fidan dikimi gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen fidan dikim törenine Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Garnizon Komutanı P. Kur. Alb. Mahmut Altun, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, çok sayıda daire amirleri ve kurum müdürleri katıldı. Fidan dikiminin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Etkinlik sunulan ikramlar ile sona erdi.

        (EME)

        13.07.2017 16:53:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler