Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Karanlık geceden aydınlık sabaha" sergisi

        (Fotoğraflı)

        Halil Ataş

        BURSA (İHA) - Bursa'nın İznik ilçesinde, Milli İrade Meydanı'nda 15 Temmuzun yıldönümü münasebetiyle "Karanlık Geceden Aydınlık Sabaha" isimli fotoğraf sergisi açıldı.

        İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından 15 Temmuz sürecindeki demokrasi nöbetleri esnasında objektiflere yansıyan kareler ile ülke genelinde Türk milletinin destanını anlatan kareler Milli İrade Meydanı'nda sergileniyor. Belediye Başkanı Osman Sargın, "Yüce Türk milleti ecdadından aldığı güç ve ilham ile dün Çanakkale'de olduğu gibi 15 Temmuzda göğsünü bu ülke için tanklara, tüfeklere siper etti. Bu destanı yazan asil Türk milleti ülkesi için günlerce meydanlarda sabahlayarak demokrasi nöbetleri tuttu. Bu nöbetlerin İznik'te de icrası sırasında ve ülke genelinde objektiflere yansıyan kareler 15 Temmuz destanının 1. yıldönümünde belediyemiz tarafından sergilendi. Allah bu memleket üzerindeki emellerini gerçekleştirmelerine bir daha fırsat vermesin" dedi.

        (MŞ)

        13.07.2017 17:16:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler